Flozao iti pune la dispozitie solutii simple pentru vanzari mai mari

Cu totii ne dorim mai multi clienti, fie ca vindem paine sau masini Mercedes, insa nu suntem cu totii capabili sa gandim mai departe si sa creem noi moduri prin a ne creste vanzarile. Cu toate acestea, nu inseamna ca nu mai avem nicio speranta – din contra. Flozao este un un site de media care ne arata tuturor celor interesti noi moduri de a ajunge la clientii nostri fara prea mare efort.

Una dintre aceste solutii se refera la externalizarea serviciilor de promovare. Uneori este o idee mai buna sa lasam companiile de profil sa ne promoveze, pentru ca au mai multe cunostinte in domeniu, si stiu de unde sa inceapa si cum sa ajunga la rezultate. Aceste servicii de promovare pot fi online sau offline, off page si onpage. Offline inseamna tot ce este in afara internetului, iar online este promovarea pe internet. Aici intra mai multe tipuri de promovare insa cea mai cunoscuta este cea SEO si cea SEM – adica tot ce cuprinde campaniile publicitare pe retelele de socializare sau pe e-mail.

Externalizarea acestor servicii este de fapt o investitie, pentru ca cheltuielile cu aceste servicii sunt mult mai mici decat daca am incerca noi sa ne promovam singuri – timpul este pretios, astfel ca este necesar ca noi sa ne facem treaba in domeniul nostru si sa lasam profesionistii media sa se ocupe de domeniul lor – in felul acesta performantele vor fi maxime.

zaTot din cadrul acestor servicii de externalizare fac parte si prezentarile video. Acestea sunt filmulete  de aproximativ 2 minute in care prezinti anumite servicii sau avantajele pe care le prezinta serviciile tale. Pentru un impact mai mare ai doua optiuni – fie discuti cu firma de media care se ocupa de promovare si aranjati crearea unui filmulet chiar la tine in firma,  cu angajatii tai, ori ii lasi pe ei sa creeze niste personaje animate care sa spuna povestea ta in locul tau. totul depinde de preferintele tale si de sfaturile profesionistilor. Uneori, este dovedit, faptul ca persoanele reale au mai mult impact asupra clientilor, atunci cand vine vorba de domenii practice. In schimb, anumite domenii agreeaza mai bine personajele animate care atraga mai multe privire. Tocmai de aceea este importanta discutia cu profesionistii. Ei iti pot explica mai bine ce se potriveste afacerii tale, si mai ales imaginii ei. Daca nu ai o imagine a firmei inca bine stabilita, nu-ti face griji, Flozao te poate ajuta si cu asta. Imaginea publica, online si offline este importanta si daca nu este inca foarte bine conturata este si mai bine – o prezentare video poate completa aceasta imagine.

Ce trebuie sa retii este ca pentru fiecare domeniu exista un profesionist – asta inseamna ca tu trebuie sa te axezi pe domeniul tau, sa devii profesionist si sa ajungi sa dai si altora sfaturi, si sa ii lasi pe ceilalti sa te ajute in domeniile in care nu te pricepi prea bine – cum este promovarea media.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *