Fyt Form syrup in farmacii

In momentul actual in Romania Fyt Form syrup in farmacii nu se gaseste, dar se poate comanda de pe internet de la furnizorul acestui produs in tara noastra, pretul uni flacon fiind de 120 de lei si transportul este gratuit.

Fyt Form syrup are in compozitie urmatoarele plante si substante: rooibos, borojo, ceai verde, mate, hoodinia, papaya, zaharina, excipienti (guma xantan, benzoat de sodiu). Ele administrandu-se cate 5 ml de sirop inainte de micul dejun si 5 ml seara acestea dizolvate in 100 ml de apa.

De mai multe informatii puteti face rost de la CANADIAN FARMACEUTICAL  STR NICOLAE BALCESCU NR 5,D 1, SECTOR 1, BUCURESTI

Tel: 0785.33.63.89

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
kytti . av.

destul de ok rezultatele acestui sirop,astazi fac o saptamana de cand il iau. pana acum 2,5kg pierdute.sunt increzatoare ca o sa reusesc sa dau astea 10kg cu care ma lupt de mult timp.daca da rezultate ca pana acum cumpar siropul pana dau toate kg in plus pe care le am

Reply
maria

Buna fetelor! De mai bine de o luna am inceput tratamentul cu siropul fyt form. Pot spune ca intr-adevar rezultatul este asa cum mi-am imaginat, ceea ce inseamna enorm pt mine.Il recomand… Am reusit sa slabesc 6 kilograme.Nu se vede prea mult dar mi-am comandat inca o sticla.Vreau sa slabesc mult mai mult ! Vine vara si vreau sa-mi schimb toata garderoba.

Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *