Tot ce trebuie sa stim despre creionul pentru sprancene

Sprancenele reprezinta o parte importanta a chipului nostru, ceea ce inseamna ca au nevoie de o ingrijire speciala.

Felul in care ne pensam sprancenele este cel care face diferenta, deoarece in prezent tot mai multe persoane se bazeaza pe un aspect natural. Sprancenele foarte subtiri nu se mai recomanda, deoarece dau un aspect fals si demodat chipului nostru.

Desi nu toate persoanele sunt inzestrate cu sprancene groase si definite, acest lucru nu mai este o problema in prezent, ca urmare a aparitiei creionului de sprancene. Acest produs cosmetic este foarte cunoscut in randul pasionatelor de machiaj, dar nu numai.

Fiecare dintre noi ar trebui sa avem un astfel de creion in trusa de make-up, deoarece ajuta la conturarea sprancenelor, obtinand un aspect uniform si foarte frumos.

Nuanta creionului pentru sprancene se va alege in functie de culoarea tenului, dar si a parului, pentru a crea o armonie din acest punct de vedere. Nu se recomanda niciodata alegerea unui creion negru pentru sprancene, deoarece acesta confera un aspect total artificial, deci culoarea cea mai inchisa pentru care putem opta este maro inchis.

Practic, creionul de sprancene se va alege cu doua nuante mai inchis decat culoarea tenului, pentru a arata cat mai bine.

Chiar daca sunt dese, sprancenele prezinta unele goluri in ele, tocmai de aceea se foloseste un creion potrivit, pentru umplerea acestor spatii si crearea unui aspect cat mai uniform.

Un alt aspect de care sa tinem cont este cel legat de forma, mai exact, sa nu depasim cu creionul forma naturala a sprancenei, deoarece acest lucru se observa si nu este tocmai placut. Incepem conturarea din coltul interior, tragand linii scurte pana in cel mai inalt punct al sprancenei, avand grija sa nu depasim linia naturala. In cazul in care se intampla sa depasim acea linie, putem sa remediem situatia folosind un corector.

Inainte de a termina, este bine sa ne uitam in oglinda, pentru a observa daca ambele sprancene sunt egale si daca au aceeasi nuanta, iar in cazul in care nu e asa, sa remediem, pentru a obtine un look perfect.

Creionul pentru sprancene este rezistent, ceea ce inseamna ca va rezista pe parcursul intregii zile, fara a-si pierde din intensitate. De cele mai multe ori, acesta are o textura cerata, deci fixeaza si firele de par, pentru a arata cat mai bine.

Tocmai textura cerata face ca acest produs de make-up sa fie rezistent si la apa, ceea ce este un mare avantaj, mai ales cand vremea de afara nu este cea mai prilenica, iar umiditatea este ridicata.

Creionul de sprancene este un produs ce poate fi folosit destul de mult timp, chiar si 1 an, ceea ce inseamna ca cel mai bine alegem unul de o calitate superioara, pentru a fi multumite de rezultate.

In concluzie, creionul de sprancene este unul din produsele de baza folosite pentru realizarea unui machiaj, atat de zi, cat si de seara, ceea ce inseamna ca trebuie sa il alegem in nuanta potrivita si sa conturam cat mai finut linia sprancenei, pentru a obtine un efect natural si frumos.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *