Rafinatul portelan BONNA

Un nume este cel mai adesea mentionat atunci cand se vorbeste despre portelan de calitate, si acela este Bonna. Astfel, pentru cei pasionati de gastronomie, nu va conta doar gustul mancarii, si ci prezentarea acesteia, experienta pe ansamblu a celor care se bucura de o masa desavarsita. Cand vorbim despre produse premium, vorbim despre produse care reusesc sa combine eficient stilul, prezentarea, cu durabilitatea, calitatea materialelor, tehnologiile inovatoare. Aceste lucruri separa un produs de masa, de unul cu adevarat deosebit.

Modelele produse de catre aceasta companie sunt extrem de variate dar ele sunt recunoscute imediat ca fiind realizate de Bonna prin designul lor special, un stil aparte, calitatea premium a materialelor. Materialul are o translucenta aparte, care ii confera un luciu si un aspect premium. Nu doar atat, el este si extrem de rezistent, eliminand astfel riscul ciobirii sau uzurii. Pentru a obtine un asemenea material rezistent si performant, este nevoie de multa experienta in domeniu si o cercetare permanenta.

Combinat cu forma si culoarea sau modele vaselor de portelan BONNA, acest material confera produselor realizate de catre acestia acel aspect modern si rafinat, care isi pastreaza calitatea si relevanta in timo, indiferent de tendintele de pe piata.  Ele sunt preferate de catre multe companii din industria ospitalitatii tocmai datorita atat aspectului lor modern si deosebit, dar si a durabilitatii lor. Aceasta combinatie face ca ele sa fie o buna investitie, folositoare pe o perioada indelungata.

Unele din cele mai importante branduri hoteliere si din domeniul restaurantelor la nivel mondial au ales gama de produse oferite de compania turca, cu clienti in peste 20 de tari. Intr-o industrie competitiva precum aceasta conteaza mult eleganta si rafinamentul, combinate cu calitatea, care sa transmita un sentiment pozitiv celor care le trec pragul. Si in domeniul casnic, persoanele care doresc ceva deosebit si care considera ca vesela nu este ceva doar utilitar, ci trebuie sa transmita mult mai mult, o anumita stare, senzatie, se pot bucura de o gama variata, atat ca tipuri de produse, cat si ca materiale si designuri.

De la farfurii, la platouri, cani, carafe, toate se bucura de o atentie deosebita acordata stilului si elegantei. Fie ele mai simple, minimaliste, sau pictate manual cu modele deosebite, obiectele de portelan BONNA au acel luciu caracteristic, datorat materialului din care sunt realizate. Ingredientele speciale folosite la realizarea smaltului sunt cele care ii confera acel luciu special, dar si rezistenta foarte mare la zgarieturi. Astfel chiar si un model minimalist, fara modele va arata cu totul deosebit, punand in valoare calitatea materialului in sine.

Dar daca luam in considerare si modele cu care acestea pot fi decorate, de la simple detalii si pana la modele mai elaborate, atunci ele devin cu adevat obiecte cu valoare estetica deosebita. O masa servita folosind farfurii, platouri, si alte obiecte din gama lor de produse va deveni o experienta culinara desavarsita. Pretul platit in plus pentru calitatea lor premium va fi astfel justificat, produsele raspunzand cerintelor exigente ale persoanelor care isi doresc doar ceea ce este mai bun.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *