Doriti sa va personalizati pungile pentru curier?

Prima punga care a fost confectionata de Francis Wolle in 1852 a fost din hartie, nu din plastic. Metodele utilizate de acesta in crearea masinariei de fabricare a pungilor, sunt utilizate si in zilele noastre. Dupa 100 de ani, majoritatea comerciantilor au realizat ca cele din plastic sunt mai utile, mai eficiente si suporta o greutate mai mare.

Atunci cand trimitem un pachet, ne dorim ca acesta sa ajunga la destinatie in siguranta, fara a fi deteriorat sau afectat de agentii externi. Pungile pentru curier se asigura de aceste aspecte, utilizand materiale rezistente, sigilate si care asigura confidentialitatea clientului.

Majoritatea firmelor utilizeaza pungi pentru curier personalizate, aceasta fiind o metoda de promovare, de protectie a coletului, dar si pentru a atrage cat mai multi clienti. Atunci cand alegem o anumita firma sa ne transporte coletul, aceasta trebuie sa ne ofere incredere prin seriozitatea si implicarea de care dau dovada.

Dorinta din ce in ce mai mare de a personaliza pungile de curierat sta la baza vointei de afirmare pe piata si de consolidare a imaginii: unele firme de curierat isi personalizeaza pungile pentru a evidentia logo-ul companiei, datele de contact, mesaje destinate clientilor, dar si alte elemente grafice care sa le reprezinte.

Pungile pentru curierat sunt destinate securizarii si transportului coletelor dumeavoastra. Majoritatea sunt compuse din polietena coextrudata, avand folie alba la exterior si folie neagra la interior, iar altele din polietena alba de tip LDPE.

Daca aveti o firma de curierat si doriti sa comandati pungi personalizate cu grosimea de 50 de microni, ofertele variaza de la 5.000 de bucati pana la 10.000 de bucati pentru dimensiuni cuprinse intre 170 x 300 + 50 milimetri grosimi si 500 x 550 +50 milimetri. Procesul de personalizare dureaza in cele mai multe cazuri intre 48 si 72 de ore, in functie de cantitatea de pungi dorita.

Pentru a avea o afacere de success, personalizarea pungilor devine un factor care este in atentia clientilor. Cei care beneficiaza de serviciile de curierat au multiple posibilitati de alegere a firmelor, iar pentru a-I suprinde este nevoie de ceva inovativ, care ii intriga si ii uimeste.

Marile companii din toata lumea utilizeaza acest mijloc de personalizare pentru a-si face reclama, alocand sume mari produselor de impachetat.

In primul rand, acestea beneficiaza de o eficienta promotionala la preturi mici. Pungile personalizate pentru curierat reprezinta un instrument de marketing eficient. Clientii se arata multumiti de aceste pungi personalizate cu bun-gust si atentie. Printul original si adresa firmei atrag clientii deoarece creste expunerea si popularitatea prin utilizarea lor. Cei care vor avea contact vizual cu mesajul imprimat, cu logo-ul sau cu datele de contact vor tine minte si vor apela, deoarece sloganul a ramas deja imprimat in mintea lor, conform zicalei “O imagine face cat o mie de cuvinte”.

Pentru ca oamenii sunt din ce in ce mai grabiti, clientii vor aprecia textul scurt, clar si concis, asociat cu o imagine reprezentativa. De asemenea, calitatea pungilor este foarte importanta si adaptarea pungilor la marimea coletului ofera spatiu in timpul depozitarii si transportului.

Pungile personalizate pentru curierat sunt prevazute cu o clapeta adeziva, iar pentru a le desigila este necesara distrugerea lor. Acestea asigura proctectia importriva descarcarilor electromagnetice, diferentelor de temperatura sau socurilor mecanice pe care produsele le pot suferi pe parcursul transportului. Aceste pungi sigilate sunt destinate si transportului obiectelor mici sau fragile, produselor de tip pudra sau in stare lichida.

Conservarea in cele mai bune conditii a coletelor este asigurata de pungile de curierat, iar clientii sunt multumiti deoarece integritatea coletelor este asigurata.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *