Ce presupune inscrierea hotelului in booking?

Avand misiunea de a oferi oamenilor sansa sa calatoreasca cat mai mult, sistemul booking pune in legatura turistii cu unitatile de cazare, atat pensiuni si hoteluri, cat si apartamente sau case de vacanta.

Promovand activ o proprietate pe motoarele de cautar, se asigura vizibilitate pentru audienta, ceea ce inseamna ca se optimizeaza numarul de rezervari efectuate.

Cum o vacanta este mereu binevenita, indiferent de sezon, ofertele sunt variate. Turistii au obiceiul de a se informa in mediul online, inainte de a apela la serviciile unui hotel.

Serviciile de booking sunt disponibile in aproximativ 42 de limbi, deci se adreseaza si clientilor de la nivel international, iar ofertele last-minute, adica cu foarte putin inainte, sunt cele mai cautate.

Mijloacele online de planificare a vacantei sunt indispensabile societatii moderne, iar inscrierea hotelului in booking atrage cu sine noi posibilitati de dezvoltare.

Pentru a inscrie orice unitate de cazare pe booking, este bine sa introducem un text care sa detalieze conditiile din hotel, modalitati de contactare(numar de telefon, e-mail).

Impactul vizual este cel mai important pentru un turist, de aceea, trebuie sa acordati o atentie sporita acestui aspect.  Este recomandata adaugarea unor fotografii cu o rezolutie mare, realizate de catre un fotograf profesionist.

La categoria servicii aditionale se va preciza tot ce tine de transportul pana la hotel, excursiile prin imprejurmi.

Tot ce tine de oferte trebuie sa fie in prim-plan, pentru a promova pachetele speciale, cum ar fi cele de sarbatori sau city-break-uri.

Metodele de fidelizare a clientilor sunt eficiente, printre acestea se numara si voucherele. Inscrierea hotelului in booking este un pas important, contribuind la dezvoltarea acestuia.

Conform statisticilor, aproximativ 1 milion de rezervari se fac zilnic pe platformele online, turistii rezervandu-si foarte simplu o cazare pe placul lor.

Inregistrarea unei unitati de cazare pe booking se face in aproximativ 15 minute, avand parte si de suport tehnic in cazul oricarei neclaritati.

inscriere hotel bookingSa nu uitam ca, odata cu inregistrarea pe booking, fiecare proprietate va putea fi promovata si pe Google Maps.

Dupa cum bine stim, foarte multe persoane se bazeaza pe recomandari atunci cand vine vorba de gasirea unui loc de cazare. De la scriitorii de calatorie si pana la unele posturi media recomanda promovarea pe platforma booking.

O vizibilitate mai buna in rezultatele cautarii de pe website creste considerabil fluxul de clienti.

Platforma booking este actualizata in permanenta, imbunatatindu-si serviciile. De asemenea, proprietarii de hoteluri sau pensiuni pot sa modifice orice aspect ce tine de pret sau disponibilitate.

In prezent, majoritatea hotelurilor s-au inscris in booking, iar rezultatele au aparut dupa doar o luna. S-a observat atat o crestere a numarului de turisti romani, cat si din diferite colturi ale lumii.

Pentru a tine pasul cu concurenta, proprietarii hotelurilor trebuie sa caute in permanenta noi mijloace de a-si face cunoscute serviciile.

Concluzionand, strategiile de marketing ale hotelurilor includ si metodele de promovare in mediul online, iar acest lucru aduce numeroase beneficii. Sa nu uitam ca tot mai multe persoane se informeaza de pe internet cu privire la viitoarele vacante in tara noastra.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *