Rulourile exterioare de aluminiu din Cluj prezinta mai multe beneficii

Rulourile exterioare de aluminiu din Cluj, au lamele de aluminiu si sunt bune pentru protectia impotriva luminii si a caldurii. Rulourile exterioare sunt usor de manevrat si se pot curata rapid. Acestea se monteaza cu usurinta si se pot demonta la fel de usor. Rulourile sunt rezistente la apa si la umezeala. Acestea sunt valabile si pentru insecte si ne feresc de tantari si muste.

Plasa antiinsecte se actioneaza pe verticala, cu ajutorul unui snur si este de tip rulou. Prezinta o inchidere ermetica si este prevazuta cu frana siliconica. Sistemele de rulouri exterioare, permit folosirea unei plase antiinsecte cu o inaltime de pana la 2,5 m. Rulourile exterioare cu plasa antiinsecte, functioneaza indiferent de modul in care este actionata plasa.

rulouri-exterioare-tencuibileForma ovala a casetei, ofera un design modern si se integreaza perfect in arhitectura oricarei casa. Se poate obtine o culoare frumoasa pentru rulouri, dintr-o gama variata si moderna. Rulourile aplicate cu caseta pot fi actionate manual dar si automat. Intretinerea acestora se face foarte usor, putand fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu ajutorul unor materiale textile.

Caseta unui rulou este din aluminiu si are o forma ovala. Exista rulouri cu actionare automata sau manuala. Cele cu o actionare automata se pot utiliza chiar si cu telefonul, folosind o aplicatie. Cele manuale, au un snur de care se poate trage ca la jaluzele. Lamelele sunt fabricate din aluminiu, cu o dimensiune de 39 mm. Sunt umplute cu spuma poliuretanica.

De obicei, rulourile sunt vopsite printr-un procedeu electrostatic ce asigura protectie culorii, nefiind necesara o alta vopsire cu trecerea timpului, fiind foarte rezistenta la raze UV permitand o gama larga de culori si imitatii din lemn. Ofera racoare in camera pe tot parcursul zilei daca sunt lasate in jos si ofera o ambianta placuta in camera. Primul avantaj in montarea rulourilor este reprezentat de protectia impotriva pierderilor energetice.

Acestea protejeaza casa de razele solare si de cele ultraviolete. Sunt perfecte pentru acoperirea zgomotelor de afara. Montarea unor rulouri exterioare devine o alegere excelenta de protectie si este foarte buna pentru insectele care de obicei ne intra in camera destul de des atunci cand lasam geamul deschis fara plasa pusa. Ne feresc de gonghitele care patrund vara in camera si de caldura inabusitoare a verii. Toate aceste avantaje se afla la un pret destul de convenabil pentru cateva rulouri de aluminiu.

Plasa antiinsecte este prevazuta cu o lamela din alumniu, ce asigura o izolare optima a interiorului, impotriva prafului, a impuritatiilor si a vantului. Frana siliconica cu care este echipata plasa, permite ridicarea si coborarea cu o viteza mica si ii dubleaza durata de functionare.

Rulourile exterioare sunt rezistente si au un ax octogonal, din otel galvanizat. Prezinta un confort termic si lamelele care sunt termoizolante de 39 mm, sunt umplute cu spuma poliuretanica si sunt vopsite in camp electrostatic. Ghidajele laterale, sunt realizate din aluminiu, iar garnitura este din cauciuc.

Rulourile exterioare de aluminiu din Cluj,  sunt cel mai des intalnite la casele mari cu geamuri inalte si late. Aceste ofera o textura frumoasa si un design plin de culoare casei. Rulourile ajuta la imbunatatirea atmosferei din casa, fie ca este vara sau iarna. Ele fac si racoare vara, dar tin si caldura in interior iarna. Rulourile exterioare sunt cea mai buna alegere si din punct de vedere financiar dar si pentru a scapa de mai multi facori.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *