Sa-mi iau telefon nous au sa-mi iau un display iPhone 6 la pret bun?

La fel ca toti cunoscutii nostri, am o pasiune nou descoperita pentru telefoanele de ultima generatie. Fie ca este vorba de telefoane inteligente, telefoane rezistente la apa sau cine stie ce alte caracteristici interesante, mereu mi-a placut sa am un astfel de gadget.

Prin prisma jobului pe care il am (IT-ist) este clar de ce am mereu nevoie de tot felul de output-uri care mai de care mai sophisticate care sa ma ajute sa excelez. In felul acesta pot folosi tot felul de aplicatii mai mult sau mai putin complexe care ma pot ajuta sa ajung acolo unde doresc in scurt timp.

Astfel, este evident ca sunt la curent cu tot felul de inovatii de pe piata tehnologica si bineinteles ca nu mi-a scapat noul iPhone 6. Ba chiar am reusit sa il iau la pret bun si am reusit chiar sis a il imbunatatesc putin. Am creat pentru el aplicatii interesante care ma ajuta sa imi fac treaba de peste zi mult mai usoara.  Asa ca va puteti imagina dezamagirea mea cand am reusit sa il sparg … fara mila.

l-am scapat din buzunar – si cum stim cu totii ca telefonul nu este chiar mic, a si fost usor. Asa am ajuns sa nu mai am telefon. Practic acum m-am intors la versiunea mai veche, iPhone3, cu care abia daca reusesc sa fac jumatate din cate faceam cu 6. Asa ca acum, m-am gandit ce e de facut?

iphone-6-45815Sa imi cumpar alt telefon, sau sa ii schimb displayul?

Evident aici avem prinipala problema : bugetul? Daca imi cumpar un telefon nou, chiar daca e mai scump, as putea sa mi-l cumpar in rate. Dar daca imi cumpar un telefon nou pierd toate aplicatiile pe care le-am dedicate lui iPhone6.

Pe de alta parte, nici un display iPhone6 la pret bun nu exista. Preturile pleaca de la 600 de lei si ajung chiar si la 1000 de lei pe anumite site-uri. Si din nou bugetul intra in discutie. Ce este de facut cu el, ce pot sa fac?

Mi-as cumpara un telefon nou, dar va trebui sa refac toate aplicatiile – si ca sa vorbim adevarul androidul nu prea e pentru mine. Aplicatiile mele au fost practic create pentru ios. Asadar, inca nu am gasit un display de iPhone 6 la pret bun, dar inca sunt in cautare. Sper sa pot gasi un service care sa imi poata monta noul display pe bani putini, ori pe ochi frumsoi, pentru ca un display pentru iPhone nu e ieftin oricum, si va trebuie sa imi golesc serios punguta daca vreau sa reusesc.

Totusi, daca voi sunteti de alta parere, as vrea sa o aud. Cine stie, poate stiti voi vreun site cu displayuri ieftine peste care eu inca nu am dat si pe care mi-l puteti recomanda. O idee poate fi buna si poate veni de la oricine asa ca orice e posibil. Ce alte optiuni as mai avea pe langa faptul ca o sa iau legatura cu cei de la s.c. My Online Store s.r.l.,  sunand la numarul de telefon: 0742 051 848, deoarece am auzit ca sunt buni in domeniu.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *