Dr. Oz despre cafeaua verde

In celebra sa emisiune, s-a vorbit si despre acest subiect de care sunt interesate persoanele cu probleme de greutate si doresc sa alunge kilogramele in plus. Astfel in continuare va vom prezenta unele pareri Dr. Oz despre cafeaua verde. Asadar se spune despre acest extract de cafea verde ca te poate face sa scapi cu pana la aproximativ 20 de kilograme  in 4 luni, dar trebuie sa aveti si o dieta echilibrata, si sa faceti si sport.

S-a dovedit faptul ca extractul de cafea verde functioneaza foarte bine in cadrul unui proces de slabire, si poate elimina eficient grasimile depuse in organism. Pe langa eliminarea acestor grasimi tot cu acest extract de boabe de cafea verde se poate urma si o cura de detoxifiere a organismului in care vor fi eliminate toxinele daunatoare pentru corpul uman.

Aceste efecte ale acestei cafele se datoreaza in principal pe compozitia acesteia, ce se bazeaza pe acidul clorogenic, ce poate imbunatati semnificativ metabolismul. Acest acid poate impiedica si eliberarea zaharurilor in sange ceea ce face ca noi sa fim mai sanatosi si in acelasi timp grasimile sa se depuna mai greu. Transforma grasimile nesanatoase in energie de care avem nevoie zilnic.

Astfel daca doresti sa scapi de kilogramele in plus intr-un mod sanatos, fara ati pune sanatatea in pericol poti folosi extractul de boabe de cafea verde. El va alimina eficient depozitele de grasimi acumulate in organism si iti va curata eficient corpul prin eliminarea toxinelor depozitate cu timpul.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *