Forfemina

Forfemina este un nou produs aparut in Romania care diminueaza efecteel secundare ale contraceptivelor orale, si ajuta la mentinerea greutatii. 4 Femina poate totodata sa creasca libidoul, si sa elimine depozitele adipoase din organism, avant si actiune hepatoprotectoare. Contine extract de ceai verde ce are efect antioxidant si creste diureza, totodata eliminand si grasimile din corp. Un alt ingredient este cromul care stocheaza carbohidrati si lipide in organism, si indeplineste un rol important in reglarea glicemiei. Aceste doua ingrediente puse impreuna ajuta la mentinerea greutatii in parametrii optimi, si contribuie eficient la eliminarea grasimilor si nu permite depozitarea acestora. Forfemina mai contine acid folic care are un rol important in asimilarea substantelor nutritive din alimentatie si formeaza noi celule in organism. 4 Femina are in componenta si extract de urzica care are un efect diuretic, detoxifiant si combate celulita, ajutand la pastrarea sanatatii.

Extractul de anghinare din 4Femina are o actiune antioxidanta si efect coleretic stimuland functionarea celulei hepatice si regleaza colesterolul din sange. Modul de administrare al acestor comprimate este cate unul pe zi. Compozitia Forfemina se bazeaza pe:Acid folic 200 mcg, crom 20 mcg, extract de Guarana 100 mg, Pulbere din suc de Anghinare 100 mg, Extract de Urzica 50 mg, Extract de Ceai Verde 50 mg.

Actiunea acestui supliment nu influenteaza si nu afecteaza eficienta contraceptivelor orale. un pachet de 4 Femina contine 28 de comprimate si esterecomandat sa nu se depaseasca doza de un comprimat pe zi. Acest produs este un supliment natural si nu inlocueste nici o dieta echilibrata sau un mod de viata sanatos.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *