Pantofi de slabit Skechers Shape Ups

Cu acesti Pantofi de slabit Skechers Shape Ups nu a fost niciodata mai simplu sa slabesti, cu ei in timp ce mergi slabesti. Cea care prezinta acesti noi pantofi pentru slabit este celebra vedeta Kim Kardashian.

Cateva lucruri despre pantofi de slabit Skechers Shape Ups: au o talpa conceputa special pentru ca misiunea de a slabi sa fie mult mai usoara de obicei in timp ce faci sport. Astfel in ianuarie 2011 a aparut celebra reclama pentru pantofi de slabit Skechers Shape Ups cu Kim Kardashian.

Acesti pantofi Shape Ups fac parte din brandul Skechers, si sunt foarte functionali, cu aptitudini tehnice importante, si sunt conceputi pentru ca posesorul acestor pantofi sa aiba tot confostul.

Cel  mai mare beneficiu la Pantofi de slabit Skechers Shape Ups este faptul ca poti fi mereu in forma fara a frecventa o sala de sport sau de fitness. Deci cu acesti pantofi puteti slabi si tonifia musculatura in timp de mergeti sau stati pur si simplu in picioare.

Ne intrebam cat consta Pantofi de slabit Skechers Shape Ups? Astfel o pereche din acestea cost in jur de 450 de lei, si pot fi achizitionati de pe site-ul www.officeshoes.ro

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *