Supliform te scapa de celulita

Gelul Supliform este un remediu impotriva celulitei fabricat de Hofigal. Contribuie in mod semnificativ la disparitia celulitei si a vergeturilor. Iar in cele din urma va vom prezenta compozitia acestuia si efectele sale.

Compozitia  Supliform

Supliform te scapa de celulita prin continutul sau de saponine, hederina, hederozida A, rutin, acid clorogenic si cafeic, carotenoide, tocoferoli, fitoestrogeni, enzime lipolitice, escina, argirescina, flavonozide, criptoescina, vitamine, linalol, acetat de linalin, camfor, eucalyptol, imonen, mentol, acetat de mentil, mentona, geraniol si altele. Aceasta compozitie bioactiva accelereaza circulatia articulatiilor, reduce aparitia celulitei, si vergeturilor si impiedica acumularea celulelor adipoase. Deci componentele vasculo-protectoare si antioxidantii actioneaza direct impotriva depunerii celulitei.

Cum Supliform te scapa de celulita?

Elementele din compozitia Supliform nu permit desfasurarea proceselor inflamatorii, si contribuie astfel la dispersarea depunerilor de grasimi. Prin urmare procesele inflamatorii si cele distrofice dispar, acest lucru duce la un aspect mai frumos al pielii devenind mai elastica. Cu acest produs te poti relaxa, iti poti tonifia musculatura, si pielea va avea un aspect placut catifelat.

Mod de folosire Supliform

Supliform te scapa de celulita prin aplicarea unui strat subtire pe piele, si masezi zonele cu probleme un sfert de ora. Nu trebuie sa faceti acest lucru de mai mult de trei ori pe zi timp de 10-12 zile. Sa evidentiat printr-un studiu recent ca femeile care fac un dus fierbinte inainte de masajul cu Supliform au rezultate mai bune. Supliform te scapa de celulita prin aplicarea stratului de gel pe pielea curata, pornind masajul de jos in sus, masand zona cu probleme cu moderatie. Poti incerca si miscari circulare combinate cu cele de framantare. Si nu uita mereu masajul se termina prin miscari largi, de relaxare.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *