Redactare articole SEO – unde gasim servicii de calitate?

Probabil cu totii ati auzit de redactorii de articole. Redactorii de articole scriu continut pentru ziare, blog-uri sau pagini web pe un anumit subiect. Insa exista o serie de factori ce influenteaza un articol, iar azi vreau sa vorbim despre redactare articole SEO. Vom vedea ce inseamna un articol SEO si ce presupune redactarea unui astfel de articol.

Articole SEO – definitie

Redactare articole SEO – unde gasim servicii de calitateDespre redactarea de articole stim cu totii. Totusi, de la ce vine acest termen “SEO” ? SEO este o prescurtare provenita din Engleza de la cuvintele Search Engine Optimization. Search Engine Optimization, tradus in Romana, inseamna optimizarea motoarelor de cautare. Poate chiar si aceste cuvinte vi s-ar putea parea putin prea tehnice pentru unii dintre voi. O sa va explic intr-un mod mai detaliat ca sa intelegeti. In primul rand, ce este un motor de cautare? Sunt sigur ca toti ati folosit cel putin un motor de cautare pana acum, de exemplu Google. Toata lumea a auzit despre Google. Ei bine, acesta este un motor de cautare. Un astfel de motor de cautare are un rol foarte important, intrucat ne permite sa cautam si sa gasim foarte usor informatii prin anumite cuvinte cheie pe care le cautam. In momentul cand noi tastam un anumit cuvant pe Google, acest motor de cautare va incerca sa ne afiseze toate articolele si site-urile care contin cuvantul respectiv sau derivate din acel cuvant.

Acum ca stim ce este un motor de cautare, sa vedem ce inseamna sa optimizezi un articol din punct de vedere al motoarelor de cautare(SEO). A optimiza un articol din punct de vedere SEO inseamna a folosi acei termeni sau cuvinte cheie foarte des folosite in articolele dintr-o anumita nisa pentru a fi mult mai usor de gasit. Atunci cand cautati un anumit subiect pe Google, gasiti mai multe rezultate intr-o anumita ordine. Acea ordine este reprezentata de cat de bine este optimizat site-ul si articolul respectiv. Asadar, un articol optimizat corect din punct de vedere SEO va fi plasat mult in fata articolelor asemanatoare, dar care nu au fost la fel de bine optimizate. Cu cat un termen SEO-friendly este mai des folosit intr-un articol, cu atat va avea mai multe sanse sa fie gasit mai repede pe motoarele de cautare.

Sa va dau si un exemplu aici: daca eu doresc sa caut un articol despre sanatate si scriu pe Google “cum sa iti imbunatatesti sanatatea”, motorul de cautare imi va cauta articolul care foloseste cel mai des termenii respectivi. In plus, cu cat un articol este mai bine optimizat din punct de vedere SEO, sansele sa aiba multe vizite cresc exponential.

In cautarea de articole SEO – Sarami Media

Daca aveti nevoie de persoane cu experienta in domeniul redactarii de articole SEO puteti sa apelati cu incredere la cei de la Sarami Media. Sarami Media este o companie specializata pe redactarea de articole, optimizari SEO, descrieri si comunicate de presa. Pe site-ul acestora puteti gasi mai multe detalii despre serviciile lor, cat si datele de contact.

Nu ezitati sa apelati la astfel de servicii, intrucat un articol bine optimizat SEO va poate imbunatati considerabil numarul de vizitatori si potentiali cumparatori daca aveti un magazin online!

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *