Cum sa alegi un cearceaf de pat cu elastic de inalta calitate?

Atunci cand esti pe cale sa achizitionezi un produs pentru casa ta, trebuie sa fii foarte atent la rezistenta si calitatea produsului. Un somn sanatos si odihnitor este oferit de mai multi factori (perne confortabile, o saltea buna, un pat calitativ si bineinteles, un cearceaf de pat de inalta calitate). Poate ca pare destul de simplu, insa trebuie sa stii cum sa achizitionezi un cearceaf de pat pentru a te bucura de fiecare avantaj in parte oferit de un cearceaf calitativ.

Cele mai bune lenjerii de pat vor permite aerului sa circule, astfel incat pielea ta sa fie oxigenata iar tu sa te bucuri de un confort superios. Acestea vor fi mereu elegante, rezistente la spalari multiple si la utilizari, fara sa isi schimbe calitatea si aspectul. Calitatea este principalul aspect care ar trebui sa te preocupe atunci cand vine vorba despre un cearceaf de pat cu elastic!

Lenjeriile de pat se confectioneaza din diverse materiale, incepand de la cele naturale, sintetice si terminand cu materialele fabricate din diverse combinatii de materiale. Desigur, un cearceaf de pat cu elastic fabricat din materiale naturale va ,,respira,, mult mai bine, ajutandu-te sa nu transpiri excesiv. Datorita faptului ca acest tip de cearceaf ofera o circulatie buna a aerului prin tesatura, este de la sine inteles faptul ca cearceaful confectionat din materiale naturale este net superior celor din materiale sintetice.

Este important sa observi pentru inceput raportul calitate-pret, tipul de material dar si aspectul. Chiar si densitatea tesaturii ar trebui sa fie luata in calcul atunci cand vrei sa achizitionezi un cearceaf de pat cu elastic pentru ca ii ofera grosime, rezistenta si aspect placut. Cu cat densitatea este mai mare, cu atat lenjeria de pat este mult mai rezistenta la spalari, utilizari, uscari, etc. Pentru a fi sigur ca alegi un cearceaf de pat cu elastic de inalta calitate, alege unul cu o densitate mare.

Cea mai indicata lenjerie de pat este aleasa in functie de dimensiunea patului, a pernelor si a pilotei pe care le va imbraca. In cazul in care ai in casa mai multe dimensiuni de pat, ar fi mai mult decat indicat sa alegi pentru fiecare in parte lenjeriile potrivite. Majoritatea paturilor au dimensiuni standard (140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 200 x 200 cm) si nu este deloc greu sa achitionezi un cearceaf de pat cu elastic pentru asemenea paturi. Insa daca ai un pat facut la comanda, ar trebui sa stii cu exactitate care sunt dimensiunile sale, astfel incat sa alegi lenjeria potrivita fara sa dai gres.

Cearceaful de pat cu elastic trebuie sa fie suficient de mare incat sa permita incadrarea saltelei de pat. Unul prea mic va duce la mototolirea lui deoarece nu va sta bine deloc. Alege intotdeauna lenjeriile de pat cu elastic pentru o buna aderenta la saltea. Optand pentru o calitate superioara si materiale bune, cu finisaje estetice si cusaturi rezistente, vei fi sigur ca asternuturile de pat vor rezista foarte mult timp!

Caliteatea nu va dezamagi niciodata, tine minte acest aspect atat de important!

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *