Ce presupune o optimizare SEO

Orice antreprenor care doreste sa aiba un site web trebuie sa aiba in vedere inca de la inceput faptul ca realizarea site-ului nu se poate decupla de promovarea acestuia, in special de activitatea de optimizare a acestuia pentru motoarele de cautare. Acest domeniu important, optimizarea pentru motoarele de cautare, sau SEO aduce unui site cele mai multe rezultate, prin atragerea de vizitatori targetati, creand un trafic organic, care se mentine pe o perioada lunga de timp, si cu costuri foarte competitive. Intelegand cum se leaga realizarea unui site functional, performant, de o optimizare facuta ca la carte, conform standardelor si bunelor practici cerute de catre Google, si pe mai departe folosirea altor canale de promovare online, dar si offline, traditionale, veti reusi sa obtineti rezultate excelente utilizand la maximum toate parghiile posibile oferite de tehnologie, dar si de catre mijloacele de marketing traditionale.

Ele in final se impletesc intr-un mod foarte inovativ, se sprijina una de cealalta, si aduc plusvaloare, daca sunt puse in aplicare cum trebuie. Este si indicat de altfel sa nu ne sprijinim doar pe un canal de promovare sau de comunicare cu clientii, sa avem in vedere o diversificare a acestora, care va oferi si performanta sporita si siguranta, eliminand eventualele vulnerabilitati. Pe termen lung, actiunile pe care le vom intreprinde online in vederea promovarii site-ului se vor sprijini si pe cele realizate off-line, prin metode de publicitate traditionale, si isi vor arata si mai mult eficacitatea.

Poate am reusit prin cele mai spuse mai sus sa evoc importanta pe care analiza si know-how-ul il au in acest domeniu. Aici nu se poate actiona orbeste, nu se poate atinge un rezultat palpabil fara o anume experienta, cunostinte practice, urmand anumite standarde de calitate. A proceda altfel decat cu responsabilitate si in cunostinta de cauza ar fi doar o irosire de timp si resurse, dar poate si mai rau decat atat,si site-ul Dvs sa aiba de suferit, sa fiti delistat din motoarele de cautare. Munca de optimizare seo este facuta cel mai bine de catre persoanele calificate in acest sens, cu experienta relevanta, care inteleg bine mecanismele promovarii online, prin intermediul motoarelor de cautare.

Fie ca vorbim de persoane sau firme specializate in acest sens, acestea trebuie sa vina cu solutii adaptate fiecarui client, luand in considerare domeniul de activitate, concurentii acestuia, bugetele avute la dispozitie, obiectivele pe care acesta le are. Si asteptarile beneficiarilor de servicii SEO trebuie sa fie unele realiste, sa fie familiarizati cel putin la nivel minim cu acest domeniu, sa cunoasca anumiti termeni si concepte, pentru a putea colabora intr-adevar eficient cu agentia de marketing online sau de web design cu care vor sa implementeze acest proiect. Cu cat site-ul va fi unul mai performant, cu cat anumite decizii importante se iau cat mai de devreme si de catre persoane competente, cu atat si rezultatele vor fi mai bune si mai rapide, dar si extinse pe o perioada mai lunga de timp. Pornind de la domeniul ales, care trebuie sa fie unul bine gandit, cat mai scurt, pana la gazduire, care trebuie sa fie rapida, folosind SSD-uri pentru stocare, pana la functionalitatea si rapiditatea site-ului, care trebuie sa ofere o experienta pozitiva utilizatorilor sai.

Un site in ziua de azi, si mai ales pentru a fi indexat corespunzator si cu rezultate bune pe motoarele de cautare trebuie sa fie accesibil de pe dispozitivele mobile, si sa se incarce rapid, sa nu contina erori, sa nu contina link-uri catre pagini lipsa. Dar preocuparea principala pe langa o buna structurare a site-ului si alegerea tehnologiilor potrivite pentru dezvoltarea acestuia va ramane continutul. Acesta este motivul pentru care un om ajunge pe site, el doreste sa cumpere ceva, sa afle ceva. Un site care va fi incomplet, in constructie, un site care nu functioneaza cm trebuie va fi o dezamagire pentru el si data viitoare av fi evitat. In plus, va fi si penalizat de catre motoarele de cautare.

Un site cu continut adecvat, actualizat, continand cuvinte cheie atent selectionate, urmand anumite principii de design si de SEO va fi un site care va ocupa pozitii de top in cautari, si va fi cautat de catre oameni, va fi si recomandat altora. Continutul, fie ca vorbim despre produsele oferite, descrieri de servicii, articole si postari, clipuri video, imagini, sunt motorul unui site. El face ca site-ul sa fie unul relevant, o unealta eficienta de marketing. Orice specialist in optimizare seo va insista pe aceste lucruri si va va ajuta sa construiti continutul site-ului astfel incat acesta sa fie cat mai adecvat scopului sau. El nu aduce rezultate peste noapte, dar cu siguranta odata ce prinde avant, va aduce un flux continuu de vizitatori. Actiunea de content marketing poate fi sprijinita foarte usor si cu rezultate benefice de alte metode de promovare online, cum ar fi anunturile pe Google si pe social media, postarile pe alte site-uri, si altele. Ele au posibilitatea de aduce vizitatori repede, chiar daca la costuri mai ridicate poate, insa mai ales pentru un site la inceput, fara un public format, ele sunt perfecte pentru a crea acel miez, de pornire, cu care apoi sa creasca.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *