Incalzitorul cu infarosii pentru cele mai friguroase zile

Termenii de radiator al viitorului, inovator, ecologic, benefic, economic, consum redus, infrarosu, sunt atat de indepartati de realitate? Ei bine nu sunt deoarece exista incalzitorul cu infrarosii. Acesta nu incalzeste aerul, ci oamenii, obiectele. Se incalzeste prin radiatii precum soarele, adica atunci cand functioneaza, persoana percepe caldura de la sursa, dar fata neexpusa ramane rece. O senzatie pe care trebuie sa o fi experimentat intr-o perioada rece, cand aerul este racoros si soarele straluceste: fata ta expusa este incalzita si, invers, partea din umbra este inghetata.

Functionarea incalzitorului cu infrarosii este diferita de convectorul electric conventional care asigura convectia naturala de jos in sus. Aerul rece intra in contact cu rezistentele electrice si se ridica, asigurand un amestec de poluanti de aer si praf, ierburi etc.

Ca si toasterul de tip convector electric, senzatia de frig apare imediat ce inceteaza sa functioneze. Camera se raceste rapid chiar si intr-o carcasa bine izolata, deoarece senzatia de caldura este emisa de radiatiile dispozitivului, spre deosebire de o incalzire centrala care are o inertie ridicata.

Radiatoarele infrarosii lungi au diferite forme: oglinzi, lumini de tavan, tabla, rame personalizate, acesta este unul dintre avantajele lor, putand fi folosite ca si incalzitoare exterioare cu usurinta.

Incalzitorul cu infrarosii este format din:  un cadru de carbon inserat in structura sa care este incalzit, incarcat sa-i difuzeze caldura prin radiatii; un perete exterior din sticla, piatra naturala, ceramica, epoxidica sau ardezie.

Aceste prezinta numeroase avantaje cum ar fi: pretul consumului sau este relativ accesibil; sunt disponibile mai multe puteri: intre 300 si 1400 de wati; incalzitorul cu infrarosu este invizibil daca va doriti asta;   poate fi folosit ca si un incalzitor de terasa; radiatorul infrarosu este eficient, caldura este instantanee; radiatorul infrarosu indeparteaza ceata de pe oglinda de incalzire; este un dispozitiv silentios, fara ventilatie sau suflanta; forma radiatiei infrarosii este conica, cu o raza de actiune de pana la 5 m; acest calorifer pur si simplu se conecteaza la reteaua electrica; exista sub mai multe forme: modele de perete, agatate sau in picioare pe un picior; nu necesita intretinere, deoarece nu are o conducta de evacuare a gazelor arse sau arzator; Nu arde oxigen si nu emite dioxid de carbon; acestea incorporeaza senzori de miscare si se aprind atunci cand este detectata o prezenta; functionarea sa evita amestecarea aerului responsabil de praf , polen sau acarieni; persoanele cu astm care au prezentat o sensibilitate cu sistemul de incalzire vechi, de acum vor fi mai putin sensibile; cu o instalatie de electricitate cu autoconsum, puteti beneficia de o anumita autonomie.

Acest incalzitor cu infrarosii poate fi alegerea perfecta pana si pentru o casa de vacanta, nu conteaza unde se situeaza aceasta; fie la mare, la munte, cu siguranta iarna va doriti sa aveti un exterior mai placut, iar daca il alegeti nu o sa va dezamageasca. Pentru incalzirea exterioara mai este si incalziorul de terasa cu carbon, care functioneaza si el cam aproape pe acelas principiu ca cel cu raze infrarosii. Cu siguranta va doriti ca exteriorul casei dumneavoastra sa fie mai cald pana si in cele mai grele zile de iarna, pentru a putea petrece mai mult timp de calitate cu familia. Aceste incalzitoare sunt algerea perfecta, puteti opta sa le cumparati intr-un magazin online, in acest fel puteti economisii timp si chiar bani!

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *