Ce indicatii are procedura de cavitatie din Piata Romana?

In ceea ce priveste tehnica de cavitate, putem spune despre aceasta ca este indicata in cazul in care ne dorim sa slabim si sa pierdem cativa centimetri din diferite zone, fara prea mari eforturi.

Mai exact, vorbim despre o metoda folosita pentru slabirea localizata, iar cu fiecare sedinta efectuata vom vedea cum eliminam depozitele de grasime ce se afla atat pe coapse, cat si pe abdomen sau brate.

Cavitatia mai este cunoscuta si sub denumirea de liposuctie virtuala, tocmai din cauza ca ajuta la eliminarea grasimilor, fara a fi nevoie de efectuarea unei interventii chirurgicale.

Bazandu-se pe efectele ultrasunetelor, tehnica de cavitatie din Piata Romana este foarte eficienta. Practic, prin presiunea ce se genereaza, membranele structurale ale celulelor de grasime se rup, insa fara a afecta si alte structuri, ceea ce inseamna ca nu provoaca efecte adverse.

Celulele adipoase se lichefiaza, deci se dezintegreaza, iar continutul lor este absorbit la nivel limfatic, iar mai apoi eliminat pe cale renala.

Avand in vedere ca celulele de grasime au in componenta acizi grasi, trigliceride si toxine, ele nu sunt deloc benefice pentru organismul nostru. Eliminarea lor din organism nu face decat sa permita o functionare mult mai buna a acestuia.

Cel mai indicat este ca dupa ce se efectueaza tratamentul cu cavitatie din Piata Romana, sa se inceapa si procedura de drenaj limfatic, pentru rezultate mult mai bune.

Sedintele de cavitatie se fac, in general, o data pe saptamana, durand aproximativ 40 de minute. Bineinteles, pentru ca sa obtinem rezultate maxime, este bine sa avem un stil de viata cat mai sanatos, iar alimentatia este deosebit de importanta.

Cu cat mesele nostre sunt mai sarace in grasimi si zaharuri, cu atat corpul va fi mai tonifiat si mai sanatos.

Tehnologia a avansat foarte mult si in domeniul remodelarii corporale, asadar in zilele noastre este mult mai usor sa  ne lucram o anumita zona a corpului. Vorbim despre o tehnica non-invaziva, care nu este dureroasa. Unele persoane sunt reticente la durere, insa in acest caz, nu ar trebui sa isi faca griji.

Printre principalele beneficii obtinute in urma acestei proceduri se numara stimularea circulatiei limfatice si venoase, prevenirea aparitiei varicelor, eliminarea celulitei, ameliorarea durerilor musculare, eliminarea edemelor, dar si prevenirea tromboflebitei.

In ceea ce priveste numarul de sedinte necesar pentru obtinerea rezultatelor optime, el difera de la persoana la persoana. Sa nu uitam nici de zona asupra careia se doreste sa se lucreze.

Inainte de inceperea sedintelor de cavitatie, specialistul va face o analiza corporala, urmand ca mai apoi sa se decida asupra numarului de sedinte.

In mod normal, majoritatea persoanelor vor face un numar de sedinte cuprins intre 4 si 10.

Concluzionand, printre indicatiile acestei tehnici se numara pierderea kilogramelor, reducerea centimetrilor din talie, tonifierea pielii, eliminarea aspectului de coaja de portocala, deci obtinerea unui corp mult mai armonios.

Metodele non invazive sunt recomandate deoarece nu prezinta reactii adverse, comparativ cu cele invazive. Vorbim despre o tehnica nedureroasa, dar care ofera rezultatele dorite, inca de la primele sedinte efectuate, deci prezinta numeroase beneficii.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *