De ce sa va montati rulouri exterioare Cluj?

Pentru a va bucura cat mai deplin de intimitatea propriei locuinte, montarea de ruloruri exterioare Cluj este o solutie excelenta. Acestea sunt realizate din aluminiu, avand o inaltime de 29 cm si o grosime de 9 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica. In plus, la cerere, rulourile pot fi prevazute cu plase anti-insecte. Materialele din care sunt realizate sunt de o calitate superioara, care garanteaza durata lunga de viata a acestora.

In ceea ce priveste montajul, rulourile exterioare se pot aplica direct pe tamplaria existenta a ferestrei, se pot suprapune pe tamplarie, in cazul cladirilor in care urmeaza sa se monteze tamplaria, sau pot fi tencuibile, situatie ideala in cazul obiectivelor noi, care permite integrarea discreta a sistemului in zidarie.

Modalitatea de actionare a rulourilor poate fi manuala, prin intermediul unui snur, a unei panglici, tabachere cu manivela sau a unui arc pretensionat, sau automata, cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui intrerupator.

rulouri-exterioare-aplicateRulouri exterioare Cluj si intimitatea

Un mare avantaj al montarii de rulouri exterioare este acela de a va proteja intimitatea in confortul propriei locuinte. Daca locuiti intr-o zona aglomerata si intens populata, privirile indiscrete ale trecatorilor sau ale vecinilor va pot pericilita intimitatea. Rulourile exterioare acopera in intregime suprafata ferestrei, impiedicand in acest fel accesul vizual din exterior catre propria locuinta.

Doarece discretia nu este tocmai un punct forte ale celorlalti si pentru ca nimeni nu doreste sa fie „spionat” in propria casa, o solutie ideala pentru a preveni aceste situatii neplacute este montarea unor rulouri exterioare Cluj. Acestea blocheaza accesul vizual al tracatorilor catre interior, iar dumneavoastra va puteti desfasura activitatile de zi cu zi in liniste.

Rulouri exterioare Cluj si protectia impotriva razelor solare

Razele soarelui pot fi deranjante, in special pentru persoanele care au ferestrele orientate catre est. In cazul acestora, soarele bate in geam de dimineata, de la rasarit si pana seara, la apus. Acest lucru poate cauza supraincalzirea locuintei, cauzand un adevarat disconfort. Rulourile exterioare au proprietatea de a proteja locuinta impotriva razelor solare puternice, doarece sunt opace si acopera intreaga suprafata a ferestrei. In plus, rulourile exterioare impiedica patrunderea razelor UV in locuinta, despre care stim cu totii cat de periculoase pot fi pentru sanatate.

Ferestrele acoperite cu rulouri exterioare va ofera posibilitatea de a va urmari emisiunea preferata in liniste, chiar si in cele mai insorite zile din an. Atunci cand razele solare patrund  in locuinta, acestea pot fi deranjante pentru ochi si pot cauza disconfort. Draperiile nu sunt intotdeauna o solutie eficienta impotriva acestei probleme. Cand aveti montate rulouri exterioare Cluj, va puteti savura serialul favorit sau naviga pe internet in deplin confort, fara a fi deranjati de lumina puternica a soarelui.

Rulourile exterioare au o multime de avantaje si va pot imbunatati calitatea vietii, prin asigurarea intimitatii si a sigurantei in propria locuinta. Avand un design placut, acestea se pot integra in orice tip de arhitectura. Montajul este rapid, iar materialele din care sunt realizate sunt de o calitate superioara.

Rulourile exterioare sunt o necesitate pentru orice locuinta moderna.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *