Cutia de lemn – potrivita pentru orice ocazie

Atunci cand nu stii ce sa iti cumperi pentru a depozita lucruri marunte cum ar fi bijuterii, brose, farduri, o cutie este tot ce iti trebuie. La intersectia intre punga si dulap, cutia de lemn este o alegere ideala pentru femeile care vor sa ascunda de ochi curiosi lucruri marunte, dar posibil valoroase.

O cutie de lemn nu ocupa mult spatiu, dar este destul de incapatoare pentru lucrurile marunte la care tii si pe care nu vrei sa se astearna praful. Este de bon ton ca atunci cand cineva intra pentru prima oara in casa ta sa nu vada toate bijuteriile pe care le ai sau toate fardurile pe care le folosesti. Uneori putin mister este tot ce ai nevoie sau tot ce trebuie sa induci.

cutie lemnCutia de lemn iti poate fi folositoare tie, dar si altora. Astfel ca o poti face cadou oricarei femei din viata ta si sigur iti va fi recunoscatoare. Orice femeie are nevoie de un spatiu de depozitare sau de ascundere a unor lucruri. Va fi recunoscatoare pentru orice cadou, dar un cadouas dichisit si frumos decorat o va flata peste masura. Exista oameni care cu asta se ocupa: creeaza si picteaza cutii de lemn. Ce poate fi mai frumos de atat? Sa creezi frumusete cu mana ta si sa o oferi oricui ii place si si-o doreste?

Cutia de lemn pictata este potrivita pentru depozitarea micilor obiecte sau bijuterii. Pe deasupra faptului ca este un obiect util este si unul decorativ. Puteti opta pentru o astfel de cutie daca doriti un cadou unic, deosebit, care sa fie apreciat de orice iubitoare de frumos. Fiind realizat de o persoana care adora handmade-ul, persoana care o va primi va recunoaste imediat tusele fine, faptul ca este unica si personalizata pentru sine o va bucura si mai mult. Orice femeie isi doreste lucruri pe care sa nu le mai aiba nimeni altcineva. Este o chestie de orgoliu si prestigiu.

Lemnul este prin excelenta un material de calitate, iar fabricarea unei cutii din lemn ii confera rezistenta si frumusete. Acest material rezista mult timp si nu isi pierde din frumusete cu timpul, ci dimpotriva, devine parca mai frumos. O cutie de marime medie poate fi utilizata pentru a pastra orice fel de mici obiecte, de la accesorii pentru croitorie, margele, nasturi la mici bijuterii. Ornamentata manual, aceasta cutie poate fi un cadou reusit sau o alegere personala pentru caminul propriu. Este facuta sa infrumuseteze orice noptiera sau comoda.

Fiind creata din lemn este o cutie rezistenta in timp, nu are fragilitatea cutiilor din plastic, iar aspectul ii da robustete si farmec. O cutie superba isi gaseste locul in orice locuinta si poate fi plasata pe o comoda, o polita sau pe semineu. Uneori este un lucrusor binevenit si pe un birou – ii va oferi unicitate si eleganta. Alegeti o cutie frumoasa pentru a va pastra cele mai dragute obiecte in mod ordonat si intr-o maniera estetica.

O cutie unica pictata manual este un cadou original ce va fi apreciat de oricine. Farmecul unui obiect handmade este inegalabil si va incanta privitorii. Va fi cu siguranta un obiect apreciat si va deveni o amintire draga pentru oricare.

Cutia de lemn poate deveni usor cutia secretelor si poate fi pusa in orice loc pentru a pastra obiecte frumoase, valoroase sau pur si simplu dragi unui suflet.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *