Alege inteligent gresia si faianta – modele gresie aspect lemn

Cu siguranta, atunci cand doresti sa iti renovezi locuinta ori atunci cand incepi totul de la zero, ajungi la intrebarea “Ce gresie si ce faianta sa cumperi”, apoi te gandesti de unde, ce culoatre si ce model sa iei. Cu siguranta alegerea acestor elemente nu este o sarcina usoara ci una destil de dificila, si presupune un efor major de vizualizare a alocuintei in perspectiva a interiorul pe care il are locuinta dumneavoastra. Aceste elemente trebuie imbinate armonios cu restul decoratiunilor din incaperi dar si sa se potriveasca perfect stilului in care ati ales sa decorati. Fie ca alegeti modele gresie aspect lemn, gresie tip parchet sau gresie de tip lux pentru living, inarmati-va cu multa rabdare si mergeti sa faceti cea mai buna alegere. Trebuie sa fiti atenti ca cele doua elemente sa vina bine in completarea tapetului si sa puna cat mai in valoare mobilierul.

gresieIdeal ar fi sa luati in vedere cateva trucuri caand sunteti decisi sa mergeti sa achizitionati gresie sau faianta fie din depozit gresie si faianta fie din alte magazine de specialitate. Atunci cand este vorba despre baie, ar fi bine sa va orientati dupa culori reci de gresie si faianta, alegeti fie grie sau verde fie albastru cu toate nuantele ce deriva si care sunt in trend si se regasesc in casa sub alte forme. Cand trebuie sa alegeti culorile pentru bucatarie, trebuie sa alegeti culori cat mai calde care maresc spatiul. Nuantele ar trebuie sa fie de bej, galben, portocaliu, culori nude sau nisipii. Ca prima regula generala, culori care sunt mereu in trend sunt culorile mate ori cele care creaza acest aspect. Cum gama este destul de diversificata iar producatorii aduc mereu pe piata o multime de combinatii de culori o sa va fie cam dificil sa va opriti la un singur model. Este timpul sa descoperiti culori care nu credeati vreodata ca o sa va placa.

Ca o a doua regula, trebuie sa tineti cont de spatiul pe care il aveti si sa adaptati culorile la spatiul de care dispune incaperea. In cazul in care spatiul este unul micut, pentru a da senzatie de marire trebuie neaparat sa alegeti culori clade , iar daca spatiul este destul de generos ideal ar fi sa alegeti culori puternice cu accente. Tot in ceea ce priveste spatiul, aici poate interveni si problema asezarii placilor. Recomandat ar fi sa folositi placi asezate pe orizontala si pentru a crea o impresie de inaltime puteti opta pentru placi mari, patrate. Pentru o nota aparte a spatiului puteti alege placi mari, patrate, pe care sa le asezati in diagonala, si sa dati impresia de romb.

Ca o a treia regula, nu trebuie sa folositi culori puternice si variate in toate camerele, cum ar fi rosu in bucatarie, visiniu in baie si albastru pe balcon. Trebuie sa cautati mereu culori care se completeaza, care aluneca una din cealalta si sa aveti grija sa nu cadeti in kitsch printr-un amalgam de culori prost alese. Ideal ar fi sa nu folositi mai mult de 3 culori in toata casa in ceea ce priveste gresia si faianta.

A patra regula, spune ca ar trebui sa veti grija la cantitatea si calitatea produselor. Cum planurile de acasa nu se potrivesc mereu cu cele pe care vi le faceti fix in magazin, ar fi bine sa calculati necesarul de gresie si faianta si sa luati cateva bucati in plus pe care cu siguranta o sa le  folositi.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *