Tot ce trebuie sa stii despre protectia telefonului tau

Smartphone-urile care vin la pachet cu atatea facilitati si beneficii, au din pacate un dezavantaj care rezulta dintr-un aspect pozitiv: designul slim, subtire, delicat, al noilor telefoane le face vulnerabile la socuri si la contactul cu apa. De aceea, ele cer mai multa atentie si protectie ca telefoanele din trecut care poate nu erau atat de performante, dar nici nu se stricau atat de usor.

Vulnerabilitatea lor ridicata si gradul de atentie pe care il cer ne fac sa ne gandim care este cea mai buna varianta prin care putem sa le protejam si sa ne bucuram de ele pentru cat mai mult timp. Doua dintre modalitatile de protectie sunt husele de telefon si foliile de protectie.

husa-silicon-ultraslim-0-3mm-iphone-6-6s-negru~1225Atunci cand abia ti-ai cumparat telefonul dorit, nici nu mai conteaza cat trebuie sa dai pentru a fi sigur ca te vei bucura de el cat mai mult timp posibil. Ecranul este mare, dar fragil si trebuie sa te asiguri ca folosindu-l in baie sau in bucatarie unde umezeala este la cote maxime, dar si daca il vei scapa pe gresie sau parchet nu il vei strica. Noul tau telefon Iphone 7 are nevoie de o husa de Iphone 7 din silicon.

Ce avantaje are husa din silicon?

Siliconul este un material rezistent folosit in domenii din cele mai variate, de la constructii unde se etanseaza geamurile termopan cu spuma de silicon pana la tehnologie, unde se realizeza huse de telefon din silicon. Este un material cu aspect deosebit care se va infasura in jurul telefonului mentinandu-i forma si protejandu-l de eventuale socuri nedorite.

Daca ai un Iphone 6 atunci vei avea nevoie de o husa rezistenta de Iphone 6. Poti apela la o husa de tip carte care ii va proteja si ecranul, nu doar partea din spate sau la o husa doar de spate dintr-un material rezistent care poate fi chiar metal pentru o utilizare indelunga. Husele pot fi fabricate si sunt cele mai populare cele din plastic. Usor de folosit si de montat pe telefon, husele de plastic se curata usor, sunt flexibile si butoanele laterale se vor folosi fara probleme cu o simpla atingere.

Daca ai un Samsung Galaxy S8 cu siguranta vei dori o husa slip de Samsung Galaxy S8 care sa iti protejeze mica ta comoara. Ecranul mare si dimensiunile slim ale telefonului cer o husa la fel de delicata si de subtire pentru a nu te incomoda la utilizare sau la purtarea sa in geanta, portofel sau ghiozdan.

Daca esti un mandru detinator de Iphone 7 iti poti lua o husa de tip carte de Iphone 7 pentru a pastra un look elegant, potrivit cu orice geanta sau tinuta office. Husa de tip carte se deschide usor chiar si cand esti in autobuzul aglomerat in drum spre casa si nu ai o masa sa deschizi husa. O simpla aplecare a copertii husei o va face sa se deschida si tu poti vorbi la telefon fara probleme. Iti vei proteja telefonul si pe o parte si pe alta. Totusi, nu arunca telefonul in pereti pentru ca nicio husa nu ti-l scapa, poate o husa de Iphone 7 din silicon folosit in constructii si termoizolare.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *