Top 5 ponturi pentru interviu

Atunci cand sunteti in cautarea unui job cu siguranta veti ajunge sa cititi cat mai multe articole despre intrebarile care va pot fi puse la un interviu, ce nu trebuie sa spuneti la un interviu, sugestii despre tinuta de interviu sau alte lucruri care va pot ajuta sa obtineti postul. Este important sa separati informatia generala de cea care se aplica in mod specific in cazul vostru si mai ales cea care vi se potriveste. De aceea am pregatit 5 ponturi pentru a trece cu brio de orice interviu.

Documenteaza-te legat de job si de companie

Desi poate parea evident, multi dintre candidati nu dau suficienta atentie acestui aspect. Citire in mod rapid a anuntului si aplicarea in mod bulk la anunturi nu este o metoda recomandata. Fiecare anunt de angajare a fost scris de un om specializat in resurse umane, in cele mai bune cazuri, care stie exact ce cauta compania si care este profilul angajatului ideal. Ca potential angajat trebuie sa stii ce fel de post este, daca este intr-un studio de videochat in Constanta sau nu, ce ti se va cere sa faci si cam care ar fi beneficiile. In plus ar fi bine sa citesti si pareri despre compania de la fosti angajati pentru a stii la ce sa te astepti, dar si pentru a da cele mai potrivite raspunsuri la intrebarile recrutorului.

Curata-ti postarile din online

interviuTraim intr-o perioada in care este foarte usor sa verifici o persoana. O simpla cautare pe Google este de ajuns pentru ca recrutorul sa afle cateva amanunte despre istoricul tau si chiar despre personalitatea ta. Profilul de Facebook va spune multe despre tine. De exemplu, daca ai baut aseara, poate ca ar fi bine sa nu pui sticla sau paharele pe peretele tau sau ar fi recomandat sa nu dai tweet cu cat de ametit, mahmur, rau te simti dupa bauta de aseara. Profilul de Linkedin este o alta modalitate de caracterizare indirecta: modul in care ai scris despre joburile anterioare spune multe despre tine, dar si modalitatea de exprimare in general sau folosirea instrumentelor pe care siteul ti le pune la dispozitie. Orice persoana care aspira la o pozitie buna ar trebui sa aiba un profil de Linkedin ingrijit si atent scris.

Pregatirea spune totul

La interviu ar trebui sa vii intotdeauna cu un CV pe hartie indiferent daca ti s-a cerut sau nu unul in varianta printata. Nu mai vorbim de buletin si un pix, doua in geanta. Nu vei trece de receptie fara buletin, iar un pix iti va trebui pentru eventuale teste scrise. Da bine sa ai unul la tine pentru orice eventualitate.

Afla adresa si locatia exacta

Daca nu stii exact unde se afla firma cere mai multe detalii recrutorului. Pentru indicatii cum sa gasesti strada ai putea folosi Google maps, GPS-ul sau intreba o persoana care stie, prieten sau chiar un om care sta in zona. Nu da prea bine sa suni si sa intrebi unde trebuie sa ajungi si cu ce autobuz. Daca te vei descurca intr-o situatie dificila vei demonstra ca esti omul care gaseste solutii si nu se poticneste la cea mai mica provocare. Lucrurile mici ca gasirea adresei pot fi chiar incercari pe care ai face bine sa le treci fara intrebari ajutatoare.

Punctualitate si iar punctualitate

Toate articolele vorbesc despre punctualitate. A ajunge la timp la un interviu (studio de videochat in Constanta) nu poate fi decat o bila alba pentru tine. Nu trebuie sa ajungi cu 30 minute mai devreme, dar nici cu un minut inainte. De asemenea, in niciun caz nu este permis sa intarzii, dar daca o faci din motive care nu tin de tine trebuie sa suni si sa comunici intarzierea si motivul acesteia.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *