5 trucuri de machiaj pentru incepatoare

Machiajul este un cuvant care a intrat in limbajul, dar si in rutina zilnica a oricarei femei si fete de la cel putin 15 ani incoace. Cele care au curaj sa iasa nemachiate pe strada sunt putine, pe cand celelalte se machiaza mai strident sau mai subtil pentru a arata bine. Defecte de ascuns, atuuri de scos la lumina, ambele sun motivatii puternice din spatele ritualului de machiat din fiecare dimineata.

machiajPentru incepatoare in ceea ce priveste machiajul, folosirea anumitor ustensile sau incercarea unor tehnici de machiaj inseamna un cosmar real. Nu trebuie sa fie asa. Totul se poate invata. Nimeni nu s-a nascut invatat si pana si cele mai experimentate make-up artiste au inceput de undeva. Documentarea atenta si experimentarea sunt cheile succesului in orice domeniu.

Vom prezenta 5 trucuri de machiaj destinate incepatoarelor care au un loc de munca in videochat de exemplu:

Mai putin inseamna mai mult

De ce sa investesti o suma imensa de bani in multe ustensile pe care nici nu stii sa le folosesti inca? Sfatul nostru este sa iti cumperi putine ustensile, de calitate, cu care sa experimentezi pentru a afla ce iti place si ce ti se potriveste. Mai tarziu poti incerca unele noi cand o sa vrei sa te machiezi intr-un mod profesional. Poti opta pentru ustensile care au mai multe intrebuintari. Astfel vei economisi si bani. Poate ii vei folosi pentru a merge la un curs de make-ul profesional.

Foloseste creion de sprancene

Folosirea creionului de sprancene te va ajuta enorm in conturarea formei fetei si punerea in evidenta a culorii acestora. Desi pare greu, de fapt nu este. Trebuie doar sa ascunzi golurile din sprancene si sa accentuezi conturul dat de forma sprancenei, acea forma pe care ti-ai creat-o singura sau la salon.

Baza pentru pleoape – aliatul de incredere

Multe femei cred despre baza de pleoape ca nu este necesara atat timp cat fardul folosit este unul de calitate. Nimic mai fals! Nu conteaza ce farduri vor fi folosite, atat timp cat baza de pleoape nu exista. Machiajul se va absoarbe in piele in cateva ore. Folosind un strat de baza de pleoape vei evita sa iti dispara machiajul sau sa se intinda de-a lungul zilei.

Aplicarea fardului de pleoape – un real talent

Aplicarea fardului de ochi nu este departe de a fi un talent deosebit. Ai nevoie de indemanare si creativitate pentru a obtine un rezultat care sa iti placa. Pentru un look de vedeta trebuie ca prima etapa in machiaj o reprezinta aplicarea bazei de pleoape. Apoi poti aplica un fard de pleoape de culoare nude, pe intreaga suprafata a pleoapei folosind o pensula mare de blending. Intotdeauna la marginea exterioara a pleoapei se va aplica un fard de o culoare inchisa, in timp de pe partea interioara a pleoapei se va folosi unul deschis la culoare. V-ul exterior al ochiului trebuie accentuat pentru un efect puternic. La final totul trebuie blenduit bine pentru n aspect uniform care dureaza.

Aspectul fizic si mai ales modul in care te machiezi este foarte important cand ai un loc de munca in videochat, dar nu numai. Frumusetea femeii este un atu si o arma cu care poate cuceri lumea!

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *