Ce trebuie sa stii despre tigla metalica Prahova

Tigla metalica, recunoscuta pe piata de specialitate sub denumirea de tabla ondulata prezinta numeroase avantaje ce o recomanda in detrimentul structurilor materiale competitoare. Dintre acestea trebuie sa amintim sindrila bituminoasa, tigla de ceramica sau cea din beton. In continuare ne vom raporta intr-o maniera obiectiva la aceste patru tipuri de invelitoare tocmai pentru ca dumneavoastra sa luati decizia optima pentru propriul acoperis.

Asa cum am precizat si in incipit, tigla metalica infatiseaza o lista abundenta in avantaje, incepand cu montajul sau facil pe care il poate realiza in parametrii optimi orice firma profesionista. Unele societati preiau doar postura de „companie producatoare”, insa altele propun proprietarilor autohtoni sisteme complete referitoare la montajul si intretinerea foilor din tigla metalica. Astfel, acestia se ocupa in egala masura de jgheaburi, de coama sau aerisiri, dar si restul accesoriilor care insotesc acoperisurile de calitate.

Comparativ cu restul materialelor, incarcarea pe care o aduce o folie de tigla metalica Prahova se situeaza in jurul pragului de 10 kilograme pe milimetru, ceea ce se materializeaza cu o fiabilitate sporita. Iar daca aspectul estetic este acela care va mentine la distanta atunci cand vine vorba despre investitia intr-un acoperis realizat din tigla metalica, asta inseamna ca atentia dumneavoastra ar trebui sa se indrepte catre modelele acoperite cu un strat de nisip cuartos. De ce se mizeaza pe o astfel de alternativa? In primul rand, ea este mult mai placuta din punct de vedere vizual decat varianta acoperita cu un simplu strat de vopsea lucioasa, insa avantajul principal este acela ca ofera proprietati excelente de amortizare sonora.

Logistic si financiar, acoperisul din sindrila bituminoasa intruchipeaza cea mai la indemana alegere. Si totusi, foarte putini sunt proprietarii ce o aleg in continuare drept solutie fundamentala, tocmai pentru ca exista dezavantaje legate de ventilatia precara pe care o ofera intre invelitoare si astereala. Mai mult decat atat, sindrila bituminoasa este considerata un material deosebit de inflamabil, aspect ce indeparteaza din ce in ce mai multi cumparatori chibzuiti. Alege tigla metalica Floresti si vei fi incantat de calitate.

tigla metalicaTigla ceramica intruchipeaza o varianta apreciata de publicul romanesc tocmai pentru ca reprezinta o invelitoare durabila, gata sa atinga pragul de circa 50 de ani. Avantajele se extind in cazul acestui tip de invelitoare, de mentionat fiind si confortul excelent pe care il ofera in cadrul spatiului amenajat imediat sub acoperis. Din aceasta cauza, tot mai multi proprietari aleg tigla metalica in momentul in care intentioneaza sa isi transforme mansarda intr-o incapere locuibila.

De asemenea, amortizarea fonica si caracteristicile termice fluctueaza in parametrii promitatori, ceea ce reprezinta un plus pentru cumparator. La capitolul aspect nu putem spune ca exceleaza, insa faptul ca se monteaza din portiuni reduse ca dimensiuni ii ofera o volatilitate aparte, ea putand fi folosita cu succes pentru acoperisurile cu un design ceva mai avangardist, de forma conica sau triunghiulara.

Nu in ultimul rand, vorbim despre tigla din beton, acea invelitoare care isi imparte avantajele si dezavantajele cu tigla ceramica. Partile pozitive le-am expus anterior, insa dezavantajele sunt si ele importante. Asadar, tigla ceramica si cea din beton intruchipeaza structuri masive, dificil de montat pe acoperis. Pretul lor poate fi considerat unul piperat pentru majoritatea proprietarilor, mai ales ca o astfel de invelitoare se poate deteriora rapid din punct de vedere estetic, prin decolorarea pigmentilor care o potenteaza.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *