Cum tractati o masina – Tractari auto Targu Mures

Exista o varietate destul de larga in ceea ce priveste firmele de tractari auto deoarece in ultimii ani acestea au avut parte de o mare crestere iar un factor important l-a constituit deschiderea granitelor. De regula apelati la acest tip de firme pentru a transporta masini noi in vederea vanzarii sau in cazul accidentelor rutiere. In ultimii ani a crescut si numarul autovehiculelor din Romania iar afacerile cu tractari auto sunt din ce in ce mai multe. Pe langa tractari, oamenii fac mutari dintr-o parte in alta si trebuie sa apeleze la o firma care  ofera beneficii in acest sens. O firma de mutari Targu Mures trebuie sa ofere clientilor posibilitatea ca oamenii sa se mute cu usurinta dintr-un loc in altul cat mai lejer posibil.

O firma de tractari auto trebuie sa detina masini si platforma necesare tractarii. Preturile acestor tipuri de masini respectiv a  platformei  variaza de la un model la altul. Pentru aceste este nevoie de cele mai multe ori de permis de conducere categoriile C si E, categoria B fiind suficienta doar in cazul in care masa totala transportata nu depaseste 3,5 tone.

Daca este vorba de tarife, acestea pot fi negociabile pentru orice tip de tractare. Daca e vorba de tractari auto Targu Mures se poate negocia la sume cuprinse intre 120 si 200 de lei asta in functie de distanta.  Daca e nevoie de stationare la Politie taxele sunt de 300-500 de lei.

Cele mai mari profituri pentru aceste firme vin datorita transportului international. Multi oameni apeleaza la mutari dintr-o tara in alta sau de ce nu dintr-un oras in altul. Unele firme ofera posibilitatea de a se putea face reparatii la locul accidentului.

De regula firmele de tractari auto Targu Mures sunt dotate cu autotrailere ce transporta masini noi iar cu masinile de tractare sa fie duse autovehicule second hand. Cu un autotrailer se pot transporta 8 masini o data iar transportul  se realizeaza atat intern cat si extern.

tractari-autoCele mai rezistente cabluri de tractare  si cele mai folosite sunt cablurile off road insa nu toate masinile au carlig de tractare. Vi se poate intampla oricand sa va lase masina si sa  fiti nevoiti sa fiti nevoiti sa apelati la o firma de tractare iar daca doriti sa o tractate ajutati de prieteni trebuie sa stiti cum se treacteaza o masina in mod corect. Se poate intampla sa ramaneti fara combustibil,  se poate strica pompa de benzina,  aveti o eroare la motor sau e posibil ca un senzor sa se defecteze. Oriunde v-ati afla este clar ca aveti nevoie de ajutor. Cea mai indicata solutie este sa sunati la un o firma de tractari auto sa trimita o platforma care sa va ridice masina. Sunt firme auto care ofera diverse servicii de reparatie.

In mod corect pentru a fi tractata o masina este nevoie sa fie folosita o chinga de ancorare transformata in sufa cu 2 carlige metalice cu blocare. Trebuie folosite  doar carligele  sau ochetii de tractare cu care este dotata masina. Sufa nu trebuie legata de punte , de bara sau de alte piese ale masinii.  Coarda de tractare trebuie sa stea mereu intinsa inclusiv cand masinile sunt oprite. Franarea trebuie sa fie facuta doar de catre masina din spate si trebuie sa fie o franare usoara.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *