Redecoreaza cu EricaCeramica

Prima si cea mai importata prioritate in ceea ce priveste noua baie este functionalitatea. Daca va arata foarte bine, insa iti va fi foarte greu sa o folosesti, degeaba ai investit in cine stie ce fel de chiuveta sau cada de baie.  Acestea fiind spuse, este important sa intelegem ca baia ar trebui sa fie primitoare si sa dea o senzatie de caldura. In baile matrimoniale acest lucru ar trebui exploatat chiar mai mult , si poate deveni un loc de spa si relaxare dupa o zig rea de munca. Camera de baie nu mai este de mult o simpla functionalitate, pentru ca oamenii pun pret pe aparente, si culori. Una dintre cele mai recente imbunatatiri ale camerei de baie vin tocmai de la podea, aceasta este acum incalzita, transformand astfel baia intr-o camera comoda si primitoare. Partea buna este ca desi pare ca luxul a ajuns si in baile noastre, aceste functii suplimentare pot fi obtinute cu bani putini, chiar de la EricaCeramica.

Ca sa poti ajunge la baia ideala, iti voi da cateva sfaturi. Iti vor spune care sunt locurile in care poti si merita sa investesti mai mult, si care sunt acele locuri in care pur si simplu nu merita sa cheltui preamulti bani pentru ca e posibil sa vrei sa schimbi ceva mai repede decat ai crezut.

Gresie si faianta

ERICA-CERAMICA-2Economiseste bani cumparand gresie si faianta in culori neutre si investeste in cateva placi decorative impresionante. Aseaza-le pe acestea deasupra chiuvetei si pe peretele de langa cada ori dus si pe restul, cele neutre le poti aranja in stilul oaselor de peste sau in stil traditional. Pentru culorile neutre poti alege chiar si mozaicul, care va face pereche frumoasa cu cateva placi mari de granit, sau de orice alt tip de placa decorativa. Astfel, cu o investitie minima ai redecorate baia si i-ai dat un stil ce va fi legant si 20 de ani de acum incolo.

Podeaua trebuie sa nu fie alunecoasa. Pentru asta va trebui sa alegi gresie cu textura ridata, insa nu e nevoie sa cheltui foarte mult pe asta. Daca vrei totusi sa cheltui bani, atunci iti recomanda piatra naturala, care are o textura potrivita pentru podea.

Acum a venit vremea sa investesti – in dulapuri. Le vei deschide in fiecare zi, iar usile trebuie sa bie de calitate pentru a rezista la acest efort. Pe de alta parte, mobile din pal nu este recomandata in medii umede asa cum este baia. Alege sa investesti in mobile de baie din MDF, care va rezista chiar mai mult e 10 ani fara sa se degradeze.

Blaturile dulapurilor sau suprafetele de langa chiuvete, in cazul in care chiuveta este incastrata in mobila de baie trebuie sa fie ermetice, rezistente la umezeala si apa si trebuie sa fie usor de curatat. Cred ca intelegi de ce, de obicei piatra naturala, sau granitul sunt solutia perfecta pentru aceasta parte a baii. Si aici merita sa investesti mai multi bani. In plus, blaturile vor transforma baia ta si ii vor da un aer elegant si primitor, de la prima privire.

Finisajele si accesoriile pot face si ele diferenta, mai ales in buzunarul tau. Orice ai alege, sa cheltui sau sa economistesti, asigura-te ca toate accesoriile sunt din aceeasi gama. Nu imbina cromul cu metale antichizate de culoarea bronzului, pentru ca pur si simplu nu va arata bine.

Ca sa vezi unde sa cheltui si unde sa economisesti, cei de la EricaCeramica iti pot forma o idee mai larga.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *