La ce sa te astepti de la prima programare la manichiura semipermanenta

Poti sa alegi sa iti faci o programare intr-un salon de infrumusetare sau intr-un salon de manichiura. Daca mergi la un spa, atunci vei primi un tratament mai indelungat, inssa si costurile vor fi pe masura.

Chiar daca vei alege si un salon, mai mic, de cartier, tot vei primi un tratament destul de bun, insa direct proportional cu pretul.  Iata mai jos tratamentul pe care, il vei primi, cel mai probabil, indiferent de locul pe care il alegi sa iti faci prima manichiura semipermanenta.

CaptureProcesul incepe cu stergerea culorii anterioare a unghiilor, in cazul in care nu le-ai curate singura acasa. Apoi, urmeaza ca tehnicianul manichiurist sa it idea o forma unghiilor, dupa preferinta ta. Totusi este in regula sa ai incredere in manichiurista daca va alege o forma putin diferita de cea pe care ai ales-o tu, pentru ca unele forme sunt mai sensibile si se rup mai repede. Dupa ce forma este gata urmeaza sa iti aplice o crema pentru inmuierea cuticulelor si le va impinge apoi in interior. Multi medici nu recomanda indepartarea cuticulelor prin taiere, pentru ca asta poate duce la iritatii sau chiar infectii, dar daca tehnicianul stie ce face, va impinge cuticulele in interior cu un betisor gros de lemn sau plastic. Aceasta tehnica face ca unghiile sa para mai lungi, si va face aplicarea ojei mai usoara. Pentru ca unghiile sa fie mai maleabile, vei tine o mana intr-o solutie de apa, cu substante profesionale, in timp ce manichiurista lucreaza la cealalta mana. Apoi urmeaza partea mea preferata – masajul mainilor. Tehnicianul este instruit corespunzator si va aplica o serie de tehnici de reflex-terapie pentru a-ti relaxa mainile. Desigur, vei vedea ca te va relaza si pe tine, creandu-ti buna dispozitie.

Abia acum este timpul pentru oja semipermanenta. Si aici vine si decizia ta – ce culoare alegi? Daca nu esti sigura de culoare, poate o manichiura frantuzeasca este potrivita pentru tine. Ori poate chiar o nuanta de roz sau bej, care sa se potriveasca oricarui stil si oricarui outfit. Dupa aplicarea unui strat de baza, tehnicianul iti va colora unghiile in culoarea ta aleasa, apoi va incheia acest proces cu un strat de oja semipermananta incolora, pentru mai mult luciu.

Daca vrei vreun desen sau model anume, acm este momentul sa ii mentionezi tehnicianului. Insa trebuie sa stii ca asta te va costa putin in plus, din cauza timpului pe care tehnicianul il va acorda crearii acestuia.

Urmeaza apoi uscarea lor la lampa cu ultraviolete. Aceasta procedura este de fapt singura care iti garanteaza ca manichiura ta este , de fapt, semipermanenta si ca va rezista pe unghiile tale chiar si 3-4 saptamani.

In timpul acestei scurte proceduri, oja de pe unghii se va usca si unghiile tale se vor intari devenind mai rezistente. Aceasta uscare va dura aproximativ 5 minute pentru fiecare mana, in cazul in care salonul nu are o lampa mai mare pentru doua maini. Si asta a fost tot, acum ai prima ta manichiura semipermanenta.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *