Fa economie cu rent a car Otopeni

Cauti sa economisesti bani pe calatoria rutiera? Fie ca faci o calatorie de-a lungul si de-a latul tarii, cu familia sau planuiesti o escapada romantica, am stat de vorba cu experti si i-am rugat sa cantareasca argumentele pro si contra inchirierii unei masini comparativ cu masina pe care deja o detii.

Spre exemplu, te-ai gandit vreodata de ce tot bogatii devin mai bogati? Pentru ca ei stiu intr-adevar sa economiseasca cu cap. Iata de ce.

Motivul pentru care cei mai multi oameni de top prefera sa inchirieze o masina este de a salva propria lor masina de uzura. Dar, costul inchirierii nu este mai mare decat reparatia unei uzurii la masina ta?

astrai-diCompaniile de inchiriere de masini fac bani prin marcarea costului final al fiecarui kilometru condus pentru lucruri cum ar fi uzura pe vehicul si efectul asupra valorii de revanzare la final. Inainte de a pune combustibil in masina de familie, cu toate acestea, exista si alti factori de luat in considerare pentru a te asigura ca nu ar trebui sa inchiriezi, inclusiv starea propriei masini, incepand cu anvelopele.

Verifica banda de rulare de pe anvelope de a face testul penny in care plasati un ban in suprafata de rulare a anvelopei, cu fata in jos. Aceasta ar trebui sa stea perfect asezat pe canturile striatiilor, sis a nu atinga stratul de baza al anvelopei.

Trebui sa iei in considerare, de asemenea, modul in care consumul de combustibil este eficient la masina ta curenta este, mai ales daca conduci un SUV mare sau un camion. Costurile de combustibil asociate cu o excursie de 500 kilometri pot plati, uneori, pentru costul unei masini de inchiriere eficiente.

Fa calculul

In plus, in cazul in care contractul de leasing auto  nu se refera la kilometraj, ar fi chiar o idee mai buna sa apelezi la rent a car Otopeni , decat sa conduci propria masina. Cat de confortabila este masina de familie? Daca planuiesti o excursie cu familia, cred ca intelegi ca toata lumea s-ar simti mai bine intr-o masina mai mare, eventual o dubita, unde nu va trebui sa iti asezi copii printre bagaje.  Lasand practicabilitatea deoparte, un alt motiv bun pentru a inchiria o masina este pentru distractie. Daca visul tau este de a conduce intr-o libertate desavarsita, in masina pe care ai visat-o toata viata, atunci ai un motiv in plus sa inchriezi.

Distractia nu pare a fi foarte importanta, pana cand te trezesti blocat in masina de serviciu, sau masina de familie si esti plictisit de moarte pentru ca inca te gandesti la masinile superbe pe car le-ai lasat in parcarea serviciului de rent a car Otopeni. In definitiv, pe langa economie, vacanta tine de distractie, si de ce sa nu te distrezi, conducand masina care iti place, cum iti place? Daca ar fi sa luam in calcul costul pentru o masina de inchiriat si cel pentru masina personala, vei fi surprins de cat de apropiate sunt cele doua.  Tu ce alegi pentru vacanta asta? Distractia sau grijile?

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *