Afla ce efecte pot avea capsulele for femina asupra organismului

Multe femei doresc sa combata efectele secundare ale anticonceptionalelor, si fac acest lucru cu ajutorul produsului for femina, care are dublu rol, slabit intr-un mod cat mai sanatos si natural si combaterea efectelor secundare ale anticonceptionalelor. Insa multe dintre acestea nu cunosc foarte bine acest produs, de aceea in acest articol o sa explicam pe larg ce fac acest pastile,  si ce efecte benefice au asupra organismului.

Acest supliment alimentar contine crom, acid folic, pulbere de enghinare, guarana, ceai verde, fiecare component al acestor capsule avand un rol unic si bine stabilit, deoarece au puterea de a lupta impotriva retentiei de apa, durerilor de cap, scaderii libidoului, suprasolicitari ficatului si kilogramelor in plus. Acest supliment alimentar poate fi folosit si de femeile care nu folosesc anticonceptionale. Acest supliment exceptional are uimitoarea proprietate de a elimina toata apa din organism, si va poate ajuta sa nu va mai simtiti mainele sau picioarele umflate.

Capsulele for femina au rolul de a diminua efecte adverse ale anti conceptionalelor. Insa acesta nu este singurul beneficiu, deoarece datorita acestui produs va puteti mentine o greutate corporala optima, va ajuta la  eliminarea depozitele adipoase din organism, si poate creste libidoul. In capsulele de for femina se gaseste cum precizam mai sus extract de ceai verde care are proprietatea de a elimina toate toxinele si depozitele de grasime din organism, creste diureza,  si va poate da energia zilnica de care aveti nevoie. Capsulele for femina, au in componenta si crom, care are rolul de a regla metabolismul, stocheaza carbohidrati, regleaza glicemia si scade nivelul grasimilor serice. Aceste doua ingrediente foarte importante ajuta organsimul sa functioneze la parametri optimi, mentin greutatea corporala, si nu permit permit grasimilor sa se acumuleze in organism in cantitati mari. Acidul folic din aceste capsule for femina asimileaza substante nutritive pentru organism( proteine). Printre componente se afla si extractul de urzica,care are rolul de detixificator, si care combate cu  mare success celulita.

Capsulele for femina au si actiune hepatotoprotectoare, deoarece extractul de anghinare din componenta, are rol detoxidiant, stimuleaza functionarea celulelor hepatice, si reduce nivelul colesterolului din sange.

Aceste capsule for femina au in componenta

–       Acid folic 200 mcg

–       Crom 20mcg

–       Extract de guarana 100 mg

–       Pulbere din suc de anghinare 100 mg

–       Extract de urzica 50 mg

–       Excipienti

Capsulele for femina se distribuie in flacoane de cate 28 de comprimate si se administreaza cate una zilnic. Folosirea acestor capsule for femina nu afecteaza in vreun fel efectul anticonceptionalelor.

Astfel daca doriti si dumnevoatra sa combateti cu success efectele secundare ale anticonceptionalelor, folositi aceste capsule for femina, deoarece va pot ajuta sa va metineti greutatea intr-un mod cat mai natural si sanatos, fara efecte adverse nedorite.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *