Extract de anghinare capsule, avantajele ei

Dupa cateva cercetari legate de extractele de plante care te ajuta sa slabesti, am ajuns la concluzia ca extractul de anghinare ajuta la foarte multe lucruri, printre care si detoxifierea si pierderea in greutate.

Extractul se poate administra ca supliment in diete sau in cure de slabire, precum si in afectiuni ale ficatului, vezicii biliare si rinichilor. Indicatii: colecistite- angiocolite- hepatite- pancreatite- anemie.

Principiile active din planta au actiune coleretica, colagoga, antimicrobiana, hipocolesterolemianta; regenereaza celulele hepatice, au rol decongestiv renal, cresc debitul urinar fara a modifica compozitia urinei, cresc cantitatea de acid uric eliminat, determina utilizarea rapida a sarurilor biliare si a pigmentilor din secretia biliara, materiile fecale revin la culoarea normala, tegumentele se decoloreaza, cresc functia antitoxica a ficatului.

In primul rand, sunt mai usor de administrat pentru ca nu se simte gustul foarte aromat si putin amarui din cauza ca sunt in capsule care se topesc numai in stomac. Aceasta contine vitamine ( vitamina A, B, C,), fier, mangan, fosfor, zaharuri, lipide, cinarina (coleretic si diuretic), polifenoli (antioxidanti), oxidaze (enzime), flavone (substante antioxidante).

Administrarea extractului de anghinare reduce starile de voma, accelereaza eliminarea excesului de bilirubina (ceea ce va determina revenirea la normal a culorii tegumentelor, care la bolnavii de hepatita tind sa capete tenta galbena specifica), ajuta la revenirea la normal a volumului ficatului si reduce durerile din abdomen.

Capsule cu extract de anghinare ajuta la: scaderea colesterolului si trigliceridelor , purificarea si dezintoxificarea organismului.Ea contine si substante amare , pe aceste proprietati bazandu-se calitatile digestive ale tonicelor cunoscute sub denumirea de bitter digestiv, care este indicat a fi consumat dupa o masa bogata in grasimi.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *