4 Femina prospect

De la aparitia acestui produs in Romania tot mai multe femei cauta informatii despre 4 Femina prospect. Acest produs are rolulul de a diminua efectele secundare ale contraceptivelor orale, si mai departe ajuta la mentinerea unei greutati in parametrii ei optimi, crescand libidoul, si eliminand depozitele de grasimi din organism. In compozitia sa regasim extractul de ceai verde ce are un rol antioxidant, ce creste diureza, si stimuleaza eliminarea prin arderea a grasimilor din organism. Cromul ce stocheaza carbohidrati si lipide in organism si ajuta la reglarea glicemiei reducand nivelul lipidelor serice. Aceste doua ingrediente combinate ajuta dupa cum spuneam la mentinerea greutatii si la arderea grasimilor din organism.

Mai contine si acid folic ce contribuie la asimilarea substantelor nutritive din alimente si extractul de urzica ce are un efect diuretic si detoxifiant, ajutand la mentinerea sanatatii la un nivel ridicat. Extractul de anghinare din componenta acestor comprimate ajuta la detoxifiera organismului si stimuleaza functionare celulei hepatice reducand nivelul colesterolului din sange.

Astfel 4 Femina prospect in compozitia acestora se gaseste,  acid folic 200 mcg, crom, 20 mcg, extract de guarana 100 mg, pulbere din suc de anghinare 100 mg, extract de urzica 50 mg, extract de ceai verde 50 mg, excipienti. Un pachet contine 28 de comprimate, din care se administreaza cate unul zilnic. Daca folositi acest produs nu trebuie sa va puneti problema ca, contraceptivele nu vor avea acelas efect, ele nu afecteaza cu nimicefectele anticonceptionalelor.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *