4 Femina

4 Femina este un supliment alimentar ce ajuta la mentinerea greutatii in parametrii normali, si la cresterea libidoului, mai departe un alt beneficiu al acesteia fiind faptul ca are o actiune hepatoprotectoare si coleretica. Acest produs se administreaza in paralel cu anticonceptionalele pentru a anula aefectele negative ale acestora asupra organismului.

Extractul de ceai verde pe car eil contine are rol de detoxificator, creste diureza si stimuleaza arderea grasimilor. Cromul tot din componenta acestuia este un oligoelement si indeplineste rolul de reglare a glicemiei si de reducere a lipidelor serice. Acestea doua combinate pot duce la mentinerea greutatii, corporale si la eliminare eficienta a grasimilor si mentinerea acesteia la un nivel scazut.

Acidul folic din componenta 4 Femina are rol de asimilare a substantelor nutritive din alimente si in utilizarea proteinelor, si mai departe produc noi celule in organism. Extractul de urzica este unul diuretic, si detoxifiant ce combate celulita. Iar ultimul component extractul de anghinare are un rol detoxifiant si coleretic, stimuland intr-un mod eficient celulele hepatice si regleaza nivelul colesterolului din sange.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *