Roxana: Cum am slabit 24 kg in mai putin de 2 luni, datorita unei cafele uimitoare

In cele ce urmeaza va vom prezenta povestea unei femei care a slabit cu Cafe Form. Inainte de a folosi aceasta cafea uimitoare nu a reusit niciodata sa slabeasca bazandu-se pe o dieta restrictiva sau o cura drastica. La 34 de ani ea ne povesteste ca avea 81 de kilograme si o inaltime de 1,64, deci mai avea putin pana sa devina o persoana obeza. Ea scpune ca a incercat orice sa slabeasca de la capsule de slabit, inhibatori ai foamei, diete hiperproteice sau regimuri celebre dar nici unu nu sa dovedit eficient.

Roxana: Cum am slabit 24 kg in mai putin de 2 luni, datorita unei cafele uimitoare. La inceput ea credea ca va ramane mereu grasa si ca nu va reusi sa scape de nici un kilogram. Astfel, evita sa poarte costum de baie, observa cand iesea pe strada ca toata lumea se uita ciudat la ea, si chiar sotul ei se arata din ce in ce mai distant.

Pana cand Roxana a fost invitala la niste cunostinte la tara unde a ramas trei zile. Sa trezit dupa prima zi dupa un somn de scurta durata, si simtea nevoia de o cafea tare. Ceilalti inca dormea toti, ea ducandu-se in bucatarie pentru a nui trezi. A pus apa la fiert si a cautat cafeaua, si a gasit niste pliculete de Cafe Form pe care la dizolvat in apa calduta si la baut. De atunci Roxana sia dat seama ca a gasit in sfarsit remediul la problemele sale.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

3 Comments
rox

scumpa mea chiar e adevarat ceea ce zici? fiindca si eu sunt in aceeasi dilema ca tine…am ceva kg in plus si as vrea sa scap si eu de macar 25 …macar .daca chiar functioneaza as incerca dar as vrea sa stiu daca mi poti da o garantie sa nu dau bani degeaba pe ceva ce nu va avea efect.

Reply
ema

ar fi prea frumos sa fie adevarat…dovada ca nu ati primit raspuns, adica sa nu ai nicio restrictie si doar cu o cana de cafea sa slabesti si daca ests asa, dupa terminarea perioadei de 1,2…saptamani ce faci? revi la chilogramele de dinaintea tartatmentului cu cafea form?
chiar nu a mai incercat nimeni?

Reply
kaddy

Tinem sa mentionam inca odata ca articolele publicate pe acest site sunt preluate din presa scrisa si cea online pentru pura informare. Informatiile prezentate pe acest site au doar scop informativ si educational. Va recomandam sa consultati medicul specialist sau furnizorii de drept ale produselor sau serviciilor respective, inainte de a urma oricare dintre sfaturile, dietele, retetele, etc, de pe acest site.

Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *