Cellulight

Gama Cellulight iti aduce la cunostinta patru  produse care lupta impotriva celulitei, acestea sunt: guarana, piper negru si alge marine, care pot reduce cu pana la 80% aspectul de coaja de portocala. Primul dintre aceste produse Guarana activeaza metabolismul, si imbunatatesc tesuturile prin detoxifiere. Al doilea produs, algele marine lupta impotriva depunerilor de grasimi, iar piperul negru stimuleaza micro-circulatia si arde grasimile. Cellulight, un cocktail de ingrediente active anticelulitice constine de trei ori mai multa cofeina decat o cafea obisnuita, aceasta ajuta la disparitia celulitei.

Deci cu cele patru produse Cellulight urmezi o cura bine stabilita pentru disparitia celulitei. Crema exfolianta de dus face sa dispara celulele moarte si ajuta la o circulatie mai buna a sangelui. Ceea ce face ca pielea sa fie mai fina si sa aiba un aspect frumos sunt samburii de maslina macinati care se regasesc in compozitia acestei creme.

Crema pentru masaj anticelulitic, duce la disparitia celulitei, avand rol de ardere a grasimilor.

 Gelul anticelulitic pentru drenaj Cellulight, face ca surplusul de apa din organism sa dispara, detoxifica organismul, ducand la disparitia celulitei.

Uleiul Cellulight, avand in componenta vitamina E, hraneste si hidrateaza pielea, si o face sa arate mai frumos si mai fina.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *