Bodyshape, destinat zonelor cu probleme si „coaja de portocala”

Formula Bodyshape, destinat zonelor cu probleme si „coaja de portocala” are in componenta un extract de cafea verde si unul de Gingko Biloba ce are rolul de modelare si subtiere. Toate acestea se regasesc in continutul de Lipofirm un complex de plante naturale, care lucreaza pentru reglarea structurii colagenului pielii. Deci, activitatea lipolitica este stimulata, celulele adipoase sunt eliminate, si pielea devine mai ferma si isi recapata stralucirea.

Bodyshape, destinat zonelor cu probleme si „coaja de portocala” Este un produs foarte eficient prin continutul de cafea verde care este un puternic inamic al toxinelor, deci, toxinele sunt eliminate din organism, dupa carea pielea va avea un aspect mai sanatos si mai ferm. Si extractul de Gingko Biloba are calitati in eliminarea toxinelor si actioneaza totodata pozitiv asupra sangelui. Cu aceste ingrediente este redus drastic aspectul pielii ca de “coaja de portocala”.

Atat timp cat este urmat tratamentul cu Bodyshape se utilizeaza crema anticelulitica Bodyshape si gelul anticelulitic care nu mai permite acumularea celulitei, piealea avand un aspect mai sanatos si mai stralucitor. Astfel pe timpul urmarii unui tratament impotriva celulitei este recomandat sa reduceti drastic consumul de alimente zaharoase si sa aveti parte de o activitate fizica sustinuta.

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *